2024-03-26 | Informacija dėl meteo.lt programėlės

Informuojame, kad senoji meteo.lt programėlė ir jos duomenų šaltiniai buvo išjungti. Nors senoji meteo.lt programėlė jau kurį laiką buvo nebepalaikoma bei vėliau tapo neprieinama „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse, tačiau ją turintys savo telefonuose iš anksčiau dar galėjo bent keletą mėnesių sėkmingai naudoti. Vis dėlto, praėjusią savaitę programėlė galutinai nustojo veikti, todėl visus kviečiame ją išsitrinti iš savo įrenginių.

Na o šiuo metu yra kuriama nauja programėlė, kurią planuojame paleisti šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje. Nors dirbame kaip įmanoma greičiau, tačiau turime labai ribotus resursus, kuriuos galime paskirti programėlės kūrimui.

Iki naujos programėlės sukūrimo kviečiame naudotis mūsų svetainėje pateikiama informacija. Jei turite pasiūlymų ar pastabų dėl atnaujintos svetainės, kviečiame savo jas pateikti el. paštu nuomones@meteo.lt. Taip pat visiems primename, jog pagrindinę orų informaciją visada rasite ir minimalistinio stiliaus svetainėje beta.meteo.lt

Atsiprašome už kilusius nepatogumus.