2024-06-11 | Aktuali informacija planuojantiems poilsį pajūryje

Vasara prasidėjo ir daugelis nors kartą keletui dienų planuoja nuvykti prie Baltijos jūros. Taigi, aktualia tampa ne tik orų prognozė pajūrio regionui, tačiau ir kokia yra vandens temperatūra (ypač norintiems maudytis kuo šiltesnėje jūroje). Todėl visiems primename, jog mūsų svetainėje galite surasti ne tik įprastas (orų), bet ir jūrines prognozes, kurias sudaro Klaipėdoje budinčios hidrometeorologijos specialistės.

Jūrinių prognozių ieškokite meteo.lt svetainės skiltyje „Prognozės“ ➡️ „Jūrinės prognozės“. Ateinančios paros specialisto paruošta prognozė kartu su žemėlapiu būna atnaujinama kasdien apie pietus. Joje surasite informaciją ne tik apie prognozuojamą vėjo kryptį ir greitį, bet dar sužinosite apie prognozuojamus kritulius, matomumą, bangų aukštį ir oro bei vandens temperatūrą.

Taip pat primename, jog faktinę vandens telkinių (ir jūros) temperatūros informaciją (su 30 dienų istorija) rasite žemėlapyje bei lentelėje esančioje svetainės skiltyje „Dabar“ ➡️ „Vandens telkiniai“. Be to, planuojant ilgesnį laiką praleisti paplūdimyje verta pasitikrinti ir UV indekso prognozes skiltyje „Prognozės“ ➡️ „UV indeksas“.

Linkime smagių vasaros atostogų, gerų orų ir šiltos jūros! 🌞